GivingTuesday2021

Op 30 november 2021 is het weer #GivingTuesday. Deze jaarlijkse dag staat in het teken van goed doen: op welke manier dan ook. Dit kan door een donatie te doen aan je favoriete goede doel, als vrijwilliger ergens aan de slag te gaan of door simpelweg aandacht te vragen voor een onderwerp dat jij een warm hart toedraagt. Het is dé dag in het jaar voor goede doelen en maatschappelijke organisaties om zoveel mogelijk mensen bij hun werk te betrekken.

Als patiëntenvereniging staat Reuksmaakstoornis.nl ook even stil bij deze dag. En natuurlijk vragen wij vandaag nog eens aandacht voor onze eigen missie: het vinden van een oplossing voor reuk- en smaakverlies. En zolang we die oplossing niet gevonden hebben; het zoveel mogelijk ondersteunen en een hart onder de riem steken van iedereen die hiermee te maken heeft, ongeacht de oorzaak. Of het nu iemand is die tijdelijk reukverlies heeft als gevolg van het coronavirus, iemand die niet meer kan ruiken door hoofdletsel of iemand die al zijn hele leven niets ruikt: wij weten wat voor impact dit heeft.

Doneer voor betrouwbare informatievoorziening
Op #GivingTuesday zamelen wij geld in voor het organiseren van webinars: een fantastische manier om te zorgen voor betrouwbare informatie. Wij hebben al een keer eerder een webinar mogen organiseren, wat een groot succes was. Maar om meer webinars te kunnen organiseren hebben we middelen nodig, en deze kosten geld. Vandaar dat wij vandaag jullie aandacht en bijdrage vragen! We hopen vandaag €1000,- op te halen, zodat we minimaal 5 webinars kunnen organiseren. Kijk op https://doneren.reuksmaakstoornis.nl/ en draag bij!

Wat ga jij doen op #GivingTuesday?