Doe een donatie

De afgelopen twee jaar waren veelbewogen en uniek in de geschiedenis van onze vereniging. De belangstelling voor onze vereniging, maar ook de behoefte aan betrouwbare informatievoorziening was groter dan ooit. Het coronavirus heeft reuk- en smaakstoornissen op de kaart gezet.

Een grote nieuwe doelgroep

Wij zetten ons enorm in om een nieuwe, grote doelgroep te helpen. Dit doen we door on- en offline bijeenkomsten te organiseren, het magazine Achter Glas te publiceren en een vijfdelige podcastserie te maken. Als kers op de taart is recent bekend geworden dat er een grootschalig wetenschappelijk onderzoek start naar reuk- en smaakverlies, waarin wij als patiëntenvereniging een belangrijke rol spelen met onze inbreng vanuit het patiëntenperspectief.

Blijvende aandacht voor reuk- en smaakstoornissen

We zijn er echter nog lang niet. Ongeacht de oorzaak, is het belangrijk dat er aandacht blijft voor reuk- en smaakstoornissen. Het komende jaar willen we vijf webinars organiseren met medische professionals, vijf nieuwe afleveringen van de podcastserie Tussen Neus en Lippen opnemen en meer bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek.

Jouw hulp is nodig

Het realiseren van de activiteiten kunnen we niet alleen. Daarom vragen we om jouw hulp. Met jouw bijdrage help je ons te kunnen blijven inzetten voor iedereen die te maken heeft met een reuk- en smaakstoornis.

Volg deze link en doe een donatie: https://doneren.reuksmaakstoornis.nl/.

Alvast heel hartelijk dank voor jouw hulp!