Nieuws
Het bestuursverslag van 2022 is af! Weer een jaar vol met belangrijke ontwikkelingen, activiteiten en (online) lotgenotencontact...
Reuk- en smaakstoornissen uitgelegd: Chronische rhinosinusitis & neuspoliepen...
Eind vorig jaar werden de eerste resultaten van de COCOS-studie gepubliceerd: het gebruik van prednisolon zorgde...
Op 27 februari is het weer zover: ANOSMIA AWARENESS DAY 2023! Op deze dag wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor reuk- en smaakstoornissen....
Afgelopen jaar organiseerde Platform Patiënt en Voeding & Stichting Eten+Welzijn onder de naam..
Uit eten met Ferry – Restaurant Liberté – NY Style bistro Ferry Aker (59) heeft anosmie en is fervent restaurantbezoeker én liefhebber van…
Met trots presenteren wij ons nieuwste magazine: Achter glas – reuk & psyche! Lees en download hem...
Uit eten met Ferry – Brasserie Lekker gewoën Ferry Aker (58) heeft anosmie en is fervent restaurantbezoeker én liefhebber van lekker eten en…
PostCovidNL, de nieuwe patiëntenvereniging (voortkomend uit het Coronaplein van het Longfonds) is bezig met een...
Wageningen University is op zoek naar mensen met (niet-aangeboren) reukverlies voor onderzoek naar textuurbeleving. Ze willen de...
In mei en juni worden door de organisatie Vier keer beter kookworkshops georganiseerd speciaal voor mensen die problemen...
Vanaf vrijdag 25 maart om 22.15 uur op NPO 2 Prikkels is de nieuwe zesdelige NTR-serie over de ongekende
Uit eten met Ferry – Da Gabriele Ferry Aker (58) heeft anosmie en is fervent restaurantbezoeker én liefhebber van lekker eten en drinken. Sinds…
Op zondag 27 februari is het weer Anosmia Awareness Day!
Webinar met KNO-arts Wilbert Boek Op 2 februari organiseerden we weer een gratis webinar met KNO-arts...
Wat is reuktraining? Met reuktraining train je de hersenen om geuren weer waar te
Uit eten met Ferry – La Mère Anne Ferry Aker (58) heeft anosmie en is fervent…
Op 30 november 2021 is het weer #GivingTuesday. Deze jaarlijkse dag staat in het teken van goed doen: op welk...
In het UMC Utrecht start een onderzoek naar de behandeling van reukverlies na een COVID-19 infectie. Bij dit...
De afgelopen twee jaar waren veelbewogen en uniek in de geschiedenis van onze vereniging...
Archief
-
Michael van 't Hoff kookt hetzelfde voor iedereen aan tafel, ook als je niet ruikt: ‘Daar wil ik ambassadeur voor zijn’
-
Joke Boon verloor haar reuk, maar werd kookboekenschrijver: ‘Ik proef op een andere manier’
-
Eerste patiënt test nieuwe behandeling tegen reukverlies in het Verenigd Koninkrijk
-
Nieuwe reuktraining-app helpt bij reukverlies: ‘Dit maakt volhouden een stuk makkelijker’
-
Reuktraining app voor mensen met reukstoornissen: doneer nu
-
Vriendendag 2024 een groot succes: ‘Leven met je beperking en daarin de meester tonen, daar gaat het om’
-
Voorzitter Kirsten Jaarsma neemt na 11 jaar afscheid: ‘Ik heb geknokt om een onzichtbare aandoening zichtbaar te maken’
-
Christel Jansen maakt podcast over de erkenning van een reukstoornis: ‘Ik durf er nu pas voor uit te komen dat ik een zintuig mis’
-
Reukverlies na COVID-19 kan hersteld worden met reuktraining volgens dit onderzoek
-
Wat is anosmia awareness day?
-
Onderzoek naar een behandelplan voor patiënten met reuk- en smaakproblemen
-
Chefkok Bij de Burgemeester in Bleskensgraaf Michael van ‘t Hoff wint keurmerk Reuksmaakstoornis.nl
-
Achter glas 2023 – smaakmakers
-
Medicijnen nemen je bij de neus
-
Onderzoek naar eetgedrag en plezier in eten bij mensen met reukverlies
-
Proeven met Joël Broekaert
-
Uit eten met Ferry – Bij de Burgemeester
-
Elizabeth kan na 13 jaar weer ruiken
-
Doe mee aan de COVORTS-studie!
-
Uit eten met Ferry – Sterrenrestaurants
-
Bestuursverslag 2022
-
Wat is CRS en wat zijn neuspoliepen?
-
Resultaten COCOS-studie bekend: prednisolon geen werkbaar medicijn tegen reukverlies na COVID-19
-
Anosmia Awareness Day 2023
-
Nabeschouwing kookworkshops ‘Eet goed voor jezelf’
-
Uit eten met Ferry – Restaurant Liberté – NY Style bistro
-
Achter glas #4 – reuk & psyche
-
Uit eten met Ferry – Brasserie Lekker gewoën
-
PostCovid NL: nieuwe patiëntenvereniging voor coronapatiënten
-
Deelnemers gezocht: onderzoek naar textuurbeleving
-
Kookworkshop ‘Eet goed voor jezelf’ & Online dialoog
-
Prikkels: nieuwe serie over de wonderen van onze zintuigen
-
Uit eten met Ferry – Da Gabriele
-
27 februari – Anosmia Awareness Day 2022
-
Webinar reuktraining – 2 februari 2022
-
Reuktraining: veelgestelde vragen
-
Uit eten met Ferry – La Mère Anne
-
#GivingTuesday2021
-
Onderzoek naar behandeling van reukverlies na COVID-19 infectie gestart
-
Draag bij aan onze missie: een oplossing vinden voor reuk- en smaakverlies
-
Nieuw smaakcentrum opent haar deuren in zorgcentrum Catharinahof
-
Ethische goedkeuring voor COVORTS-studie: aanmelden is mogelijk
-
Uit eten met Ferry – Landgoed de Holtweijde
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #5
-
Subsidie voor grootschalig onderzoek naar reuk- en smaakverlies door COVID-19
-
Wetenschappelijk onderzoek – parosmie en fantosmie
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #4
-
Webinar met KNO-arts Wilbert Boek – 18 augustus
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #3
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #2
-
Redacteur zonder geur: blog 8
-
Uit eten met Ferry – Restaurant Ysbrantsz
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #1
-
1e Kookworkshop Eet goed voor jezelf: “Er gaat een wereld voor me open!”
-
Boekreview: Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert
-
Redacteur zonder geur: blog 5
-
Interview Digna Kamalski
-
Redacteur zonder geur: blog 4
-
Eerste hulp bij reukverlies – Interview Joke Boon
-
Redacteur zonder geur: blog 7
-
Redacteur zonder geur: blog 6
-
Redacteur zonder geur: blog 3
-
Wetenschappelijk onderzoek – parosmie
-
Redacteur zonder geur: blog 2
-
Patient Journey – Reuk- en smaakverlies: wat nu?
-
Redacteur zonder geur: blog 1
-
Promotie Dr. Elbrich Postma – interview
-
Achter glas – impact van een virus
-
Persbericht – Achter glas 3
-
Anosmia Awareness Day 2021
-
Kerstrecept van sterrenchef Marcelo Ballardin
-
Vacature secretaris
-
Informatieposter parosmie en fantosmie
-
Persbericht november
-
Persbericht
-
Reuk- en smaakverlies na COVID-19 – nieuws
-
Interview met Sanne Boesveldt
-
Interview met Teun Aalbers
-
Onderzoek ‘Neus tot brein’
-
Fantosmie: 6,5 procent van de mensheid heeft het
-
Nieuw boek over de relatie tussen geur en voeding
-
Geuren in de geschiedenis
-
Human Olfaction Conference
-
Meesterlijk menu vol smaaksensaties tijdens masterclass!
-
Over aangeboren anosmie
-
Feest der herkenning
-
Proeven met je neus: retronasaal ruiken via de mond
-
Baat het niet, dan schaadt het niet’ Alles over reuktrainingen
-
Kno-arts Dick Kooper in Haïti
-
Reukzin: de feiten op een rijtje
-
Leven zonder geur in beeld
-
Geur en herinneringen: de wetenschap aan het woord
-
Boon in de ban van bonen
-
Let’s talk smell and taste
-
Sterren-masterclass koken: spelen met smaken en structuren