Nieuws

Vervormde geuren: verbetering of verwarring? Susanne de Bruin (27) is freelance journalist en tikte talloze interviews...
Snuiven maar: aan de slag met reuktraining!
Een samenvatting: Molecular Mechanism of Parosmia...
Groot alarm: Hoe ik ontdekte dat ik niets meer ruik...
Reuk- en smaakverlies: wat nu? Met deze ‘patient journey’ brengen we stap voor
Susanne de Bruin (27) is freelance journalist en tikte talloze interviews en verhalen voor
Elbrich Postma promoveert met ‘Coming to your senses’ Op 15 januari 2021 is...
Voor u ligt Achter glas – impact van een virus, het derde magazine van Reuksmaakstoornis.nl. In deze editie...
Persbericht (onder embargo tot zaterdag 27 februari 09.00 uur)
Op 27 februari is het Anosmia Awareness Day!
Sterrenchef Marcelo Ballardin ontwikkelt samen met smaakexperte een...
Secretaris gezocht! Vind jij het leuk om de handen uit de mouwen te steken en ben je ongeveer...
Voor iedereen die te maken heeft met parosmie of fantosmie (een vervorming van...
Ongeveer tweederde van de coronapatiënten krijgt te maken met reuk- en smaakverlies. Een groot...
50% van de coronapatiënten kampt met reuk- of smaakverlies: patiëntenvereniging start...
Het is bekend dat COVID-19 bij veel patiënten een (al dan niet tijdelijk) verlies van reuk en/of smaakzin veroorzaakt...
Reuk- en smaakverlies door COVID-19 – interview met Sanne Boesveldt...
Teun Aalbers is mede-oprichter van applicatie-ontwikkelaar GainPlay Studio, het bedrijf dat onze...
In de zomer van 2017 werkte het Reuk- en smaakcentrum in Ede mee aan een Zweeds...
Geuren ruiken die er eigenlijk niet zijn; een deel van onze leden wordt er elke dag mee geconfronteerd...

Archief

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.