Nieuws
Per 1 september 2021 opende het smaakcentrum ‘Allesvoordesmaeck’ haar deuren in de Catharinahof in Grave. Aan het roer...
Ethische goedkeuring voor onderzoek naar reuk- en smaakverlies als gevolg van COVID-19...
Uit eten met Ferry – Restaurant Holtweijde Ferry Aker (58) heeft anosmie en is fervent restaurantbezoeker
Luister de vijfde en alweer laatste podcastaflevering van dit seizoen van Tussen Neus en Lippen! Deze aflevering...
Grootschalig onderzoek naar reuk- en smaakstoornissen als gevolg van...
Begin september 2021 werd online een eerste ‘pre-print’ gepubliceerd van grootschalig onderzoek van het ...
Luister de vierde podcast van Tussen Neus en Lippen hier. In deze aflevering staat de patiënt
woensdag 18 augustus om 19.30 uur organiseren wij een gratis webinar. Tijdens deze webinar gaan we in gesprek met KNO-arts
Vandaag lanceren we alweer de derde podcast van Tussen Neus en Lippen! In deze aflevering
Het nieuwe normaal na reukverlies Susanne de Bruin (27) is freelance journalist en tikte...
Wie is Ferry? Mijn naam is Ferry Aker, ik ben 58 jaar en woonachtig in Avenhorn.
Zaterdag 11 juni was de 1e kookworkshop “Eet goed voor jezelf’ voor mensen met geur- en smaakverlies of – verandering. Op de prachtige...
Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert – En andere ingrijpende inzichten...`
Kno-arts in coronatijd: hoe ervaar je dat? Vooral in het begin was het coronavirus, voor...
Samen niets ruiken: een vloek of een zegen? Susanne de Bruin (27) is freelance journalist en...
Waar gaat je nieuwe boek over en waarom heb je het geschreven?
Rozengeur en Napoleons: zes maanden reuktraining Susanne de Bruin (27) is freelance journalist en tikte talloze interviews en verhalen voor de
Archief
-
Michael van 't Hoff kookt hetzelfde voor iedereen aan tafel, ook als je niet ruikt: ‘Daar wil ik ambassadeur voor zijn’
-
Joke Boon verloor haar reuk, maar werd kookboekenschrijver: ‘Ik proef op een andere manier’
-
Eerste patiënt test nieuwe behandeling tegen reukverlies in het Verenigd Koninkrijk
-
Nieuwe reuktraining-app helpt bij reukverlies: ‘Dit maakt volhouden een stuk makkelijker’
-
Reuktraining app voor mensen met reukstoornissen: doneer nu
-
Vriendendag 2024 een groot succes: ‘Leven met je beperking en daarin de meester tonen, daar gaat het om’
-
Voorzitter Kirsten Jaarsma neemt na 11 jaar afscheid: ‘Ik heb geknokt om een onzichtbare aandoening zichtbaar te maken’
-
Christel Jansen maakt podcast over de erkenning van een reukstoornis: ‘Ik durf er nu pas voor uit te komen dat ik een zintuig mis’
-
Reukverlies na COVID-19 kan hersteld worden met reuktraining volgens dit onderzoek
-
Wat is anosmia awareness day?
-
Onderzoek naar een behandelplan voor patiënten met reuk- en smaakproblemen
-
Chefkok Bij de Burgemeester in Bleskensgraaf Michael van ‘t Hoff wint keurmerk Reuksmaakstoornis.nl
-
Achter glas 2023 – smaakmakers
-
Medicijnen nemen je bij de neus
-
Onderzoek naar eetgedrag en plezier in eten bij mensen met reukverlies
-
Proeven met Joël Broekaert
-
Uit eten met Ferry – Bij de Burgemeester
-
Elizabeth kan na 13 jaar weer ruiken
-
Doe mee aan de COVORTS-studie!
-
Uit eten met Ferry – Sterrenrestaurants
-
Bestuursverslag 2022
-
Wat is CRS en wat zijn neuspoliepen?
-
Resultaten COCOS-studie bekend: prednisolon geen werkbaar medicijn tegen reukverlies na COVID-19
-
Anosmia Awareness Day 2023
-
Nabeschouwing kookworkshops ‘Eet goed voor jezelf’
-
Uit eten met Ferry – Restaurant Liberté – NY Style bistro
-
Achter glas #4 – reuk & psyche
-
Uit eten met Ferry – Brasserie Lekker gewoën
-
PostCovid NL: nieuwe patiëntenvereniging voor coronapatiënten
-
Deelnemers gezocht: onderzoek naar textuurbeleving
-
Kookworkshop ‘Eet goed voor jezelf’ & Online dialoog
-
Prikkels: nieuwe serie over de wonderen van onze zintuigen
-
Uit eten met Ferry – Da Gabriele
-
27 februari – Anosmia Awareness Day 2022
-
Webinar reuktraining – 2 februari 2022
-
Reuktraining: veelgestelde vragen
-
Uit eten met Ferry – La Mère Anne
-
#GivingTuesday2021
-
Onderzoek naar behandeling van reukverlies na COVID-19 infectie gestart
-
Draag bij aan onze missie: een oplossing vinden voor reuk- en smaakverlies
-
Nieuw smaakcentrum opent haar deuren in zorgcentrum Catharinahof
-
Ethische goedkeuring voor COVORTS-studie: aanmelden is mogelijk
-
Uit eten met Ferry – Landgoed de Holtweijde
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #5
-
Subsidie voor grootschalig onderzoek naar reuk- en smaakverlies door COVID-19
-
Wetenschappelijk onderzoek – parosmie en fantosmie
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #4
-
Webinar met KNO-arts Wilbert Boek – 18 augustus
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #3
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #2
-
Redacteur zonder geur: blog 8
-
Uit eten met Ferry – Restaurant Ysbrantsz
-
Tussen Neus en Lippen – Podcast #1
-
1e Kookworkshop Eet goed voor jezelf: “Er gaat een wereld voor me open!”
-
Boekreview: Waarom witte wijn beter smaakt wanneer je naar Blondie luistert
-
Redacteur zonder geur: blog 5
-
Interview Digna Kamalski
-
Redacteur zonder geur: blog 4
-
Eerste hulp bij reukverlies – Interview Joke Boon
-
Redacteur zonder geur: blog 7
-
Redacteur zonder geur: blog 6
-
Redacteur zonder geur: blog 3
-
Wetenschappelijk onderzoek – parosmie
-
Redacteur zonder geur: blog 2
-
Patient Journey – Reuk- en smaakverlies: wat nu?
-
Redacteur zonder geur: blog 1
-
Promotie Dr. Elbrich Postma – interview
-
Achter glas – impact van een virus
-
Persbericht – Achter glas 3
-
Anosmia Awareness Day 2021
-
Kerstrecept van sterrenchef Marcelo Ballardin
-
Vacature secretaris
-
Informatieposter parosmie en fantosmie
-
Persbericht november
-
Persbericht
-
Reuk- en smaakverlies na COVID-19 – nieuws
-
Interview met Sanne Boesveldt
-
Interview met Teun Aalbers
-
Onderzoek ‘Neus tot brein’
-
Fantosmie: 6,5 procent van de mensheid heeft het
-
Nieuw boek over de relatie tussen geur en voeding
-
Geuren in de geschiedenis
-
Human Olfaction Conference
-
Meesterlijk menu vol smaaksensaties tijdens masterclass!
-
Over aangeboren anosmie
-
Feest der herkenning
-
Proeven met je neus: retronasaal ruiken via de mond
-
Baat het niet, dan schaadt het niet’ Alles over reuktrainingen
-
Kno-arts Dick Kooper in Haïti
-
Reukzin: de feiten op een rijtje
-
Leven zonder geur in beeld
-
Geur en herinneringen: de wetenschap aan het woord
-
Boon in de ban van bonen
-
Let’s talk smell and taste
-
Sterren-masterclass koken: spelen met smaken en structuren